Известие

Collapse
No announcement yet.

Млада жена в малка кола – агресия на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Млада жена в малка кола – агресия на пътя

Източник :
    http://www.dnes.bg/cars/2012/03/24/m...a-pytia.154738

"Най-голяма склонност към агресивно поведение на пътя и неспазване на правилата показват младите жени на възраст между 18 и 24 г., които карат малки автомобили. Това показва социално проучване на австралийската застрахователна компания AAMI, чиито резултати бяха публикувани в изданието CarAdvice.au."

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

В Австрия може и да е така НО в Бг виж -
    младите жени в големите коли (джипове) няма такива темерути. Тези държанки карат като камикадзета !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Аз имам лош опит и с жените в малки коли и с жените в джипове-най-добре е жената да е в мойта кола
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Малка или голяма кола..и зад волана жена.....е цяло приключение
        Е, има и изключения от правилото...да не обидя останалите дами във форума.
        Аз си признавам..принципно внимавам, но понякога върша глупости...естествено.

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
        Аз имам лош опит и с жените в малки коли и с жените в джипове-най-добре е жената да е в мойта кола
        Хе хе хе...внимавай какво си пожелаваш...
        GTV 1.8 TS

Comment

Обичам да ме возят жени...независимо от поведението им зад волана се чуствам добре...защото тогава съм на градус)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

С жените шофьори или с по-голямата част от тях имам проблем, само на пешеходна пътека или когато трябва малко да съобразят и да са толерантни на пътя!
            Не е хубаво да не спираш на пешеходна пътека, когато има чакащи да преминат! Особенно ако колата до теб е спряла, а ти не го отразиш това!!!
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:01.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
              ....
              Аз си признавам..принципно внимавам, но понякога върша глупости...естествено.[COLOR="Silver"]
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

аз за това малки коли не карам
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                  Много сме, силни сме...
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    Източник :
                    http://www.dnes.bg/cars/2012/03/24/m...a-pytia.154738

"Най-голяма склонност към агресивно поведение на пътя и неспазване на правилата показват младите жени на възраст между 18 и 24 г., които карат малки автомобили. Това показва социално проучване на австралийската застрахователна компания AAMI, чиито резултати бяха публикувани в изданието CarAdvice.au."
                    Една "кака" ме засича много грозно (едва не се ударих в нея) изравних се с нея и я питам съвсем спокойно дали гледа на огледалата ,а тя ми показва....(ако беше някой мъж..да излезна с щангата,ама на това кво да му правиш)усмихнах се и продължих.
                    ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                    sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                    0898463130-Румен

Comment

Е бива ли такова подигравателно отношение към колежката.Дали гледа в огледалата.Дамата искала да я чукнеш ,а ти си се дърпал.Следващия път и предложи да пийнете по едно,да се опознаете първо, пък после ако си допаднете.....ама да бегаш по тъча не е кавалерско.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        Точно

И аз я гоних една и я спрях на сред пътя, като я стигнах, а тя толко уплашено гледаше, че изобщо даже не беше разбрала как щеше да ме удари, как за да не ме удари почти се качих на едно островче и щях да отнеса знаците и така, кво да правиш....даже не беше разбрала, че непрекъснатия клаксон откъм лявата и врата е за нея
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

Да си мислим, че в БГ жените зад волана са проблем е смешно.
                          Тук 60 % от шоферите са диваци. Карат като за последно.
                          На мен последния път една мацка ми свиркаше, че съм спрял на трамвайна спирка!!!!!
                          Имам и случай като пешеходец. Пресичах на зелено, една жена правеше ляв завой, наби спирачки пред мен и ми каза, "май пресичаш на червено".
                          Представете си, тя дори не знае, че когато прави ляв завой, без отделна светофарна секция за него, на пешеходците също им е зелено.
                          Страхотно!
                          Това е проблем, но мъжете правят подобни неща, независимо, че знаят, че са в нарушение.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Това е проблем, но мъжете правят подобни неща, независимо, че знаят, че са в нарушение.
                            Мъжете го правят нарочно или с умисъл, да се нарече, а при тях се получава случайно!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз нямам нищо против жените в малки или големи коли,просто някои от тях са като коне с капаци,много много не мислят като карат и правят глупости.Като изключим това повечето при които съм се возил си карат добре.Странно е само че повечето ми приятелки едвам паркират-не са ги учили на курсовете,и доста пъти ми се е налагало да им вкарвам колата някъде
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                              X